Πακέτο προσφορών για αγορά και χρήση των Plug-in Hybrid μοντέλων  – Newsbeast

Πακέτο προσφορών για αγορά και χρήση των Plug-in Hybrid μοντέλων  – Newsbeast


Τα πρώτα Plug-in Hybrid μοντέλα της Jeep με απόδοση από 190 έως 240 ίππους, έχουν δυνατότητα κίνησης αμιγώς ηλεκτρικά μέχρι 50χλμ. και το σύστημα τετρακίνησης 4xe, ενώ είναι τα πιο φιλικά προς το περιβάλλον αυτοκίνητα που κατασκεύασε ποτέ η μάρκα.

Οι εκπομπές CO2 που σε κάθε περίπτωση βρίσκονται κάτω από το όριο των 50γρμ./χλμ. και αντίστοιχα η λιανική τιμή προ φόρων που δεν ξεπερνά το όριο των 40.000 ευρώ, επιτρέπει σε όλα τα Renegade 4xe και Compass 4xe να απαλλάσσουν τους χρήστες εταιρικών αυτοκινήτων από την καταβολή φόρου. Επιπλέον, η εταιρία με το πρόγραμμα προνομίων Eco Bonus κάνει επιπλέον συμφέρουσα την αγορά των εξηλεκτρισμένων SUV και από τους ιδιώτες. Παράλληλα εξασφαλίζει σημαντικά χαμηλότερο κόστος χρήσης, έτσι ώστε ο αγοραστής να κάνει απόσβεση της επιπλέον επένδυσης για την αγορά σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Το πρόγραμμα Jeep Eco Bonus κινείται στους παρακάτω δύο άξονες που καλύπτουν την αγορά και τη χρήση των Plug-in Hybrid μοντέλων.

Κόστος αγοράς

Με το πρόγραμμα όλες οι εκδόσεις 4xe των Renegade και Compass προσφέρονται με έκπτωση 900 και 1.400 ευρώ αντίστοιχα, ενώ με δώρο το μεταλλικό χρώμα που θα επιλέξει ο αγοραστής και το σύστημα οικιακής φόρτισης easyWallbox, το συνολικό χρηματικό όφελος ξεπερνά τα 1.700 και 2.300 ευρώ αντίστοιχα. Παράλληλα τα δυο μοντέλα καλύπτονται από 4ετη εργοστασιακή εγγύηση με ισχύ έως 160.000χλμ., αλλά και 8ετη εργοστασιακή εγγύηση για την μπαταρία με ισχύ επίσης έως 160.000χλμ.

Χαμηλότερο κόστος χρήσης

Τα δυο αμερικάνικα SUV προσφέρουν χαμηλό κόστος χρήσης και το καλύτερο σύστημα τετρακίνησης που έχει παρουσιάσει η μάρκα. Η δυνατότητα με αμιγώς ηλεκτρική κίνηση έως 50χλμ. εξασφαλίζει ότι ο αγοραστής ενός από τα δυο Plug-in Hybrid μοντέλα, μπορεί να καλύπτει τις καθημερινές του μετακινήσεις ουσιαστικά με μηδενικό κόστος καυσίμου.

Όμως και σε επίπεδο συνολικής χρήσης, τα Jeep 4xe προσφέρουν μεγαλύτερο όφελος από οποιοδήποτε άλλο τετρακίνητο βενζινοκίνητο ή ακόμα και diesel μοντέλο της μάρκας. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί το Compass 4xe 190 ίππων, όπου με μέση κατανάλωση 1,9λίτρα/100χλμ. και μέσο όρο χρήσης 15.000χλμ./έτος, προσφέρει κέρδος στο κόστος καυσίμου ύψους 1000 ευρώ/έτος σε σχέση με το ένα Compass 1.4T 170 ίππων 4×4 (8,3 λίτρα/100χλμ.).

Υπολογίζοντας και το όφελος που προκύπτει από τη μη καταβολή τελών κυκλοφορίας για τα Plug-in Hybrid Jeep 4xe, το ετήσιο όφελος για τον ιδιώτη αγοραστή ενός τέτοιου οχήματος αγγίζει τα 1.500 ευρώ ανά έτος. Τέλος, η πρόσφατη κοινή υπουργική απόφαση που απαλλάσσει από την καταβολή τέλους στάθμευσης στους χώρους ελεγχόμενης στάθμευσης των ΟΤΑ Α’ βαθμού, των οχημάτων με εκπομπές CO2 έως 50γρμ./χλμ., όπως είναι τα συγκεκριμένα, μειώνει ακόμα περισσότερο το συνολικό κόστος χρήσης σε σχέση με τα συμβατικά οχήματα.

Πακέτο προσφορών για αγορά και χρήση των Plug-in Hybrid μοντέλων  – Newsbeast

Συνοπτικά το πρόγραμμα Eco Bonus προσφέρει:

  • Έκπτωση έως 1.400 ευρώ
  • Δωρεάν μεταλλικό χρώμα
  • Δώρο το σύστημα οικιακής φόρτισης easyWallbox
  • 4 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση με ισχύ έως 160.000χλμ.
  • 8 χρόνια εγγύηση της μπαταρίας του υβριδικού συστήματος με ισχύ έως 160.000χλμ.
  •  4 χρόνια υπηρεσία οδικής βοήθειας

Τα Plug-in Hybrid Renegade 4xe και Compass 4xe, είναι διαθέσιμα με το όφελος του προγράμματος, σε τιμές από 41.000 και 44.500 ευρώ αντίστοιχα.

Πακέτο προσφορών για αγορά και χρήση των Plug-in Hybrid μοντέλων  – Newsbeast

Πακέτο προσφορών για αγορά και χρήση των Plug-in Hybrid μοντέλων  – Newsbeast Πακέτο προσφορών για αγορά και χρήση των Plug-in Hybrid μοντέλων  – Newsbeast Πακέτο προσφορών για αγορά και χρήση των Plug-in Hybrid μοντέλων  – Newsbeast

Νίκος Τσάδαρης

Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.