Ο Carlos Lahoz νέος διευθυντής Μάρκετινγκ της Kia Motors Europe – Newsbeast

Ο Carlos Lahoz νέος διευθυντής Μάρκετινγκ της Kia Motors Europe – Newsbeast


Η Kia Motors Europe ανακοίνωσε τον άμεσο διορισμό του Carlos Lahoz ως νέου διευθυντή Μάρκετινγκ.

Ο Ισπανός θα επιβλέπει τα προγράμματα Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας της μάρκας και θα είναι υπεύθυνος για το ψηφιακό Μάρκετινγκ, τον στρατηγικό σχεδιασμό Μάρκετινγκ και τις Δημόσιες Σχέσεις με τα Μέσα Ενημέρωσης στην Ευρώπη.

Προσχωρώντας στην ευρωπαϊκή ομάδα διαχείρισης της Kia, ο Carlos Lahoz συμπληρώνει την κενή θέση που άφησε ο Artur Martins, ο οποίος ανέλαβε πρόσφατα μια θέση στα παγκόσμια αρχηγεία της εταιρείας στη Σεούλ της Κορέας και θα αναφέρεται απευθείας στον Emilio Herrera, διευθύνοντα σύμβουλο της Kia Motors Europe.

Ο Carlos Lahoz έχει πάνω από δύο δεκαετίες εμπειρίας στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας. Πρόσφατα διετέλεσε για πέντε χρόνια ως διευθυντής Στρατηγικού Σχεδιασμού και Λειτουργίας της Kia Europe, υπεύθυνος για την μακροπρόθεσμη επιχειρηματική στρατηγική της εταιρείας, τη διαχείριση του CO2, την επιχειρηματική εξέλιξη και τον προγραμματισμό των πωλήσεων. Ήταν, επίσης, υπεύθυνος για την ευρωπαϊκή παραγωγή της εταιρείας, επιβλέποντας τον προγραμματισμό των λειτουργιών στην ευρωπαϊκή μονάδα παραγωγής Kia στη Ζίλινα της Σλοβακίας, ενώ έχει διατελέσει ανώτερος διευθυντής Επιχειρηματικού Σχεδιασμού στην Kia Motors Iberia.

Ο ισπανικής υπηκοότητας 44χρονος Lahoz κατέχει πτυχίο οικονομικών από το Πανεπιστήμιο της Σαραγόσα της Ισπανίας και εκτελεστικό MBA από το IE Business School στη Μαδρίτη. Επίσης, έχει ολοκληρώσει μεταπτυχιακό Παγκόσμιο Επαγγελματικό Πρόγραμμα στη Σχολή Wharton στο Πανεπιστήμιο της Πενσυλβάνια των ΗΠΑ και μιλάει άπταιστα ισπανικά, αγγλικά και ιταλικά.

Νίκος Τσάδαρης

Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.