Ο Ανιέλι στηρίζει Αλέγκρι στην τεχνική ηγεσία της Γιουβέντους

Ο Ανιέλι στηρίζει Αλέγκρι στην τεχνική ηγεσία της Γιουβέντους

«Σήμερα είναι μια δύσκολη βραδιά, αλλά είναι μια δύσκολη περίοδος. Χρειάζεται να αναλυθεί στο πλαίσιό της κι αυτό είναι ένα από τα πιο δύσκολα. Πρέπει να αναλάβουμε την ευθύνη και γι΄ αυτό είμαι εδώ. Ντρέπομαι γι΄ αυτό που συμβαίνει, αλλά γνωρίζω ότι το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό άθλημα και παίζεται στα έντεκα».

Τάδε έφη Αντρέα Ανιέλι, ο πρόεδρος της Γιουβέντους στη συνέντευξη που παραχώρησε στο Sky, μετά την ήττα (0-2) της ομάδας του από τη Μακάμπι Χάιφα στο Ισραήλ, για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

«Σε μια τέτοια κατάσταση δεν αφορά μόνο ένα άτομο και άρα τον Αλέγκρι, είναι μια ομαδική ερώτηση και πρέπει να ξεκινήσουμε από εδώ. Έχουμε εννιά παιχνίδια σε τριάντα ημέρες και πρέπει να τοποθετηθούμε καλά», συνέχισε ο επικεφαλής της Γιουβέντους.

«Πρέπει να ντρέπεσαι και να ζητάς συγγνώμη από τους οπαδούς, που δυσκολεύονται να κυκλοφορήσουν στο δρόμο αυτή τη στιγμή. Πρέπει να κάνουμε έναν βαθύ προβληματισμό», συνέχισε ο Ανιέλι.

Και κατέληξε: «Δεν υπάρχουν ατομικές ευθύνες, δεν φταίει ο προπονητής αν δεν κερδίσουμε ένα τάκλιν. Θα αποφασίσουμε στο τέλος της χρονιάς, δυσκολεύομαι να σκεφτώ μια αλλαγή σε εξέλιξη. Ο Αλέγκρι είναι και θα παραμείνει προπονητής της Γιουβέντους».

Να σημειωθεί επίσης ότι σε περίπτωση απόλυσης του Αλέγκρι, η προβλεπόμενη αποζημίωση ανέρχεται σε περίπου 20 εκ. ευρώ, κι αυτά είναι πολλά χρήματα στους καιρούς που ζούμε.

Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *