Μαθητές σχολείων στο εργοστάσιο της Nissan στην Βαρκελώνη – Newsbeast

Μαθητές σχολείων στο εργοστάσιο της Nissan στην Βαρκελώνη – Newsbeast


To εργοστάσιο της Nissan στην Βαρκελώνη, προσφέρει σε μαθητές σχολείων την ευκαιρία για μια συναρπαστική ξενάγηση στα «ενδότερα» της αυτοκινητοβιομηχανίας.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα, το οποίο ξεκίνησε τον περασμένο Ιανουάριο, δίνει τη δυνατότητα σε μαθητές από διάφορες σχολικές τάξεις, να ανακαλύψουν τις διαδικασίες παραγωγής που εφαρμόζει η Nissan για την κατασκευή των οχημάτων της.

Οι μικροί επισκέπτες μαθαίνουν για την ιστορία της μάρκας και πώς η εταιρεία ανταποκρίνεται στις παγκόσμιες προκλήσεις της αυτοκινητοβιομηχανίας και σε τομείς όπως η αυτόνομη οδήγηση, η ψηφιακή συνδεσιμότητα και τα οχήματα με μηδενικές εκπομπές ρύπων.

Οι επισκέπτες απολαμβάνουν την εμπειρία της περιήγησης στο εσωτερικό του εργοστασίου, όπου κατασκευάζονται τα Navara, αλλά και το αμιγώς ηλεκτροκίνητο  e-NV200, η παραγωγή του οποίου γίνεται αποκλειστικά στη Βαρκελώνη για όλο τον κόσμο.

Μαθητές σχολείων στο εργοστάσιο της Nissan στην Βαρκελώνη – Newsbeast

Τέτοιου είδους επισκέψεις, δημιουργούν τον ενθουσιασμό στους μαθητές για ενδεχόμενη σταδιοδρομία στην αυτοκινητοβιομηχανία, προσφέροντας μια μοναδική αντίληψη στον κόσμο της προηγμένης μηχανικής.

Η Nissan έχει δώσει σε περισσότερους από 800 μαθητές την ευκαιρία να δουν, από πρώτο χέρι, τον κόσμο της αυτοκινητοβιομηχανίας, από τις αρχές του 2019.

Η ιαπωνική εταιρία θα συνεχίσει να θεσπίζει πρωτοβουλίες στην κατεύθυνση μιας  κοινωνίας με μηδενικές εκπομπές ρύπων, εμπνέοντας τις επόμενες γενιές σχεδιαστών και μηχανικών αυτοκινήτων.

Νίκος Τσάδαρης

Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.