Κ. Μπακογιάννης: Η Αθήνα χρειάζεται ένα ηλεκτροσόκ

Κ. Μπακογιάννης: Η Αθήνα χρειάζεται ένα ηλεκτροσόκ


Η Αθήνα για να ξεφύγει από το τέλμα χρειάζεται ένα ηλεκτροσόκ, εκτιμά ο υποψήφιος δήμαρχος Κώστας Μπακογιάννης, ο οποίος τονίζει ότι το πρόγραμμά του, που θα παρουσιάσει την Τετάρτη 17 Απριλίου στις 18.00 στο Ωδείο Αθηνών, είναι αναλυτικό και πλήρως κοστολογημένο με ορίζοντα τετραετίας.

Ο κ. Μπακογιάννης μιλώντας στην εφημερίδα «Παραπολιτικά» υπογραμμίζει ότι  «η Αθήνα σήμερα χρειάζεται ένα ηλεκτροσόκ. Να δούμε επιτέλους κάτι να αλλάζει για να βγούμε από το τέλμα».

Βασική προτεραιότητα του προγράμματός του είναι η υλοποίηση «του μεγαλύτερου και ωραιότερου περιπάτου της Ευρώπης μήκους 6,8 χλμ. Η Αθήνα είναι μια πόλη για να τη ζεις. Και για να τη ζεις, πρέπει να την περπατάς», υπογραμμίζει.

Επίσης επαναλαμβάνει ότι το Πεδίον του Άρεως πρέπει να περάσει στη δικαιοδοσία του Δήμου και «να επενδύσουμε στην αρχική ιδέα με βάση την οποία σχεδιάστηκε, δηλαδή ως κήπος για να τιμήσει τους ήρωες του 1821, και να τον καταστήσουμε σημείο αναφοράς για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση το 2021».

Τέλος για την ανάπλαση της Ομόνοιας αναφέρει: «Ονειρεύομαι μια πλατεία που θα αποκτήσει ξανά τα ιστορικά της χαρακτηριστικά και την αίγλη της. Και, γιατί όχι, με ένα σιντριβάνι στη μέση!».

Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.