Η Hyundai εγκαινίασε το Ευρωπαϊκό Κέντρο Καινοτομίας Cradle Berlin – Newsbeast

Η Hyundai εγκαινίασε το Ευρωπαϊκό Κέντρο Καινοτομίας Cradle Berlin – Newsbeast


Η Hyundai Motor Company εγκαινίασε επίσημα τις εγκαταστάσεις της Hyundai Cradle στο Βερολίνο, δημιουργώντας το τρίτο σημείο της Cradle παγκοσμίως, μετά τη Silicon Valley (ΗΠΑ) και το Τελ Αβίβ (Ισραήλ).

Πρόκειται για μια εταιρική επιχειρηματική δραστηριότητα της Hyundai, η οποία συνεργάζεται και επενδύει σε υποσχόμενες start-up επιχειρήσεις παγκοσμίως ώστε να επιταχύνει την ανάπτυξη προηγμένων τεχνολογιών που ευθυγραμμίζονται με τη μακροπρόθεσμη στρατηγική κατεύθυνση της εταιρείας, όπως υπηρεσίες κινητικότητας, έξυπνων πόλεων καθώς και φιλικών προς το περιβάλλον τεχνολογιών. Η Cradle Berlin θα εντοπίσει start-up επιχειρήσεις, πανεπιστήμια και στρατηγικούς εταίρους που θα εστιάζουν, μεταξύ άλλων, στην «Διασπαστική Καινοτομία» που αναπτύσσεται στην Ευρώπη.

Μέχρι σήμερα, η Cradle έχει συνεργαστεί με διάφορες ευρωπαϊκές επιχειρήσεις και πλατφόρμες καινοτομίας όπως οι Εarlybird, WayRay AG, NUMA: Data City, The Intelligent Mobility Accelerator και Startup Autobahn.

Οι εταιρείες του χαρτοφυλακίου της Cradle θα λάβουν χρηματοδοτική στήριξη παράλληλα με την παροχή επιχειρησιακής τεχνολογίας και εμπειρίας της Hyundai για να τους βοηθήσουν στην οικοδόμηση της εμπορικής τους αξίας και στην εκπλήρωση του οράματός τους. Θα έχουν επίσης την ευκαιρία να αξιοποιήσουν το εμπορικό σήμα της Hyundai Motor Group και την ηγετική θέση της στην αγορά.

Η Hyundai Cradle

Είναι μια επιχείρηση ανοιχτής καινοτομίας της Hyundai Motor, η οποία συνεργάζεται και επενδύει εκτεταμένα σε start-up επιχειρήσεις σε παγκόσμιο επίπεδο για να επιταχύνει την ανάπτυξη προηγμένων τεχνολογιών αυτοκινήτων. Η Cradle Berlin θα εντοπίσει start-up επιχειρήσεις, πανεπιστήμια και στρατηγικούς εταίρους που θα εστιάζουν, μεταξύ άλλων, στην «Διασπαστική Καινοτομία» συμπεριλαμβανομένων των υπηρεσιών κινητικότητας, της τεχνητής νοημοσύνης, της ρομποτικής, των έξυπνων ενεργειακών λύσεων, των έξυπνων πόλεων και της ασφάλειας στον κυβερνοχώρο.

Η Hyundai εγκαινίασε το Ευρωπαϊκό Κέντρο Καινοτομίας Cradle Berlin – Newsbeast Η Hyundai εγκαινίασε το Ευρωπαϊκό Κέντρο Καινοτομίας Cradle Berlin – Newsbeast

Νίκος Τσάδαρης

Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.