Οι διακρίσεις της Skoda στο Spetsathlon 2019 – Newsbeast

Οι διακρίσεις της Skoda στο Spetsathlon 2019 – Newsbeast


Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Spetsathlon, στο νησί των Σπετσών, με την Skoda να εντυπωσιάζει με την παρουσία της, τόσο αγωνιστικά όσο και με τα μοντέλα της.

Σε ένα αθλητικό διήμερο που συγκέντρωσε αριθμό συμμετοχών που ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, η παρουσία πολλών και σπουδαίων πρωταθλητών, οι εξαιρετικές επιδόσεις αλλά και τα πολλά happenings, επιβεβαίωσαν τον χαρακτηρισμό του Spetsathlon, ως του κορυφαίου ελληνικού αγώνα τριάθλου.

Στη φετινή, 7η κατά σειρά διοργάνωση, η Skoda είχε ρόλο Official Car Partner με το Kodiaq, το μεγάλο της SUV να έχει ρόλο ουραγού στους ποδηλατικούς αγώνες που διεξήχθησαν, με το πλήρωμά του να φροντίζει για την υποστήριξη των αθλητών.

Παράλληλα, ένα Karoq και ένα 7θέσιο Kodiaq, εκτεθειμένα στην Πλατεία Ποσειδωνίου μπροστά από το ομώνυμο ξενοδοχείο, υποδέχονταν πλήθος ενδιαφερομένων, που ήθελαν να γνωρίσουν από κοντά το «Αυτοκίνητο του 2019» για την Ελλάδα και το πρώτο σε πωλήσεις SUV στην κατηγορία του τη χρονιά που μας πέρασε, αντίστοιχα.

Στο φετινό Spetsathlon η εταιρία συμμετείχε και με την αγωνιστική της ομάδα, την Skoda Team Greece 2019. Στους αγώνες έλαβαν μέρος δύο από τους αθλητές της, πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση και ανεβαίνοντας στο βάθρο των νικητών.

Η Τζένη Μπουλμέτη κατέκτησε την 1η θέση στις γυναίκες στο Spetses Triathlon Endurance (1500 μ. κολύμβηση, 50 χλμ. ποδήλατο και 10 χλμ. τρέξιμο) ενώ ο Χρήστος Γαρέφης τερμάτισε 3ος στο Spetses Triathlon Sprint (750 μ. κολύμβηση, 25 χλμ. ποδήλατο και 5 χλμ. τρέξιμο).

Οι διακρίσεις της Skoda στο Spetsathlon 2019 – Newsbeast

Παρούσα στο Spetsathlon και η εταιρική ομάδα της Kosmocar με εργαζόμενους να τρέχουν στον αγώνα δρόμου 5 χλμ., στον οποίο συμμετείχαν άτομα κάθε ηλικίας, με στόχο την οικονομική στήριξη τεσσάρων αθλητών που επιδιώκουν τη συμμετοχή στους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο, το 2020.

Οι διακρίσεις της Skoda στο Spetsathlon 2019 – Newsbeast Οι διακρίσεις της Skoda στο Spetsathlon 2019 – Newsbeast Οι διακρίσεις της Skoda στο Spetsathlon 2019 – Newsbeast Οι διακρίσεις της Skoda στο Spetsathlon 2019 – Newsbeast Οι διακρίσεις της Skoda στο Spetsathlon 2019 – Newsbeast Οι διακρίσεις της Skoda στο Spetsathlon 2019 – Newsbeast Οι διακρίσεις της Skoda στο Spetsathlon 2019 – Newsbeast

Νίκος Τσάδαρης

Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.