Επανασχεδιασμό της ανάπλασης της μαρίνας Αρετσούς ζητεί ο δήμαρχος Καλαμαριάς

Επανασχεδιασμό της ανάπλασης της μαρίνας Αρετσούς ζητεί ο δήμαρχος Καλαμαριάς


Το ενδεχόμενο του επανασχεδιασμού του έργου που αφορά την ανάπλαση της μαρίνας Αρετσούς στην Καλαμαριά, έθεσε ο δήμαρχος της περιοχής, Γιάννης Δαρδαμανέλης, στον διευθύνοντα σύμβουλο της Ελληνικής Εταιρείας Συμμετοχών και Περιουσίας ΑΕ (υπερταμείο), Γρηγόρη Δημητριάδη, κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους. 

Όπως αναφέρεται σε σημερινή σχετική ανακοίνωση του Δήμου Καλαμαριάς, ο κ. Δαρδαμανέλης έθεσε το προαναφερόμενο ενδεχόμενο, λέγοντας ότι το ΤΑΙΠΕΔ είχε προχωρήσει στην υλοποίηση στρατηγικής μελέτης για το project, χωρίς να λάβει υπόψη του τις θέσεις του Δήμου Καλαμαριάς.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, κατά την παραμονή του στην Αθήνα, ο κ. Δαρδαμανέλης, που συνοδευόταν από τη γενική γραμματέα του Δήμου Καλαμαριάς, Ελένη Φύκα, συναντήθηκε με τον υφυπουργό Εθνικής Άμυνας, Αλκιβιάδη Στεφανή, με τον οποίο συζήτησε θέματα που αφορούν την αξιοποίηση ακινήτων. Η διάνοιξη της Πόντου ήταν το επίκεντρο της συζήτησης με τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών, Θόδωρο Σκυλακάκη.

Στις συναντήσεις με τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών και τον διευθύνοντα σύμβουλο του Υπερταμείου, όπως τονίζεται στην ανακοίνωση, συμμετείχε και ο υφυπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας Θράκης, Σταύρος Καλαφάτης. 

Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.