Ανακοίνωση διάθεσης από την Samsung των νέων Galaxy A71 και Galaxy A51

Ανακοίνωση διάθεσης από την Samsung των νέων Galaxy A71 και Galaxy A51


Η Samsung Electronics παρουσίασε τα νέα Galaxy A71 και Galaxy A51, τις τελευταίες προσθήκες στη σειρά έξυπνων κινητών τηλεφώνων Galaxy A.

Τα Galaxy A71 και A51 έρχονται με ενισχυμένες λειτουργίες: μπαταρία μεγαλύτερης διάρκειας ικανή να ανταπεξέλθει σε μια πολυάσχολη καθημερινότητα, κάμερα με νέα έξυπνα χαρακτηριστικά για ρεαλιστική αποτύπωση της πραγματικότητας, και Infinity-O οθόνη για απρόσκοπτη εμπειρία θέασης.

Με τέσσερις βελτιστοποιημένες κάμερες, τα Galaxy A71 και Galaxy A51 είναι σχεδιασμένα για να αποτυπώνουν τις πιο σημαντικές στιγμές στη ζωή. Μια κύρια κάμερα, μια ultra wide κάμερα με υπερ-ευρυγώνιο φακό, μια κάμερα macro και μια κάμερα βάθους ενισχύονται με έξυπνες λειτουργίες, για να καταγράψουν σχεδόν οτιδήποτε με ξεκάθαρη λεπτομέρεια και σε εκπληκτική κλίμακα.

Η κύρια κάμερα αποτυπώνει φωτογραφίες με έναν φακό 64 Megapixel στο Galaxy A71 και 48 Megapixel στο Galaxy A51. Λαμβάνοντας ευκρινείς και ρεαλιστικές φωτογραφίες, η κύρια κάμερα εξασφαλίζει την ιδανικές λήψεις, μέρα ή νύχτα. Η ultra wide κάμερα διαθέτει υπερ-ευρυγώνιο φακό που καλύπτει οπτικό πεδίο 123 μοιρών, προσομοιάζοντας την περιφερειακή όραση του ανθρώπινου ματιού, και όταν απαιτείται, η λειτουργία έξυπνης εναλλαγής προτείνει και επιλέγει αυτόματα τη λειτουργία υπερ-ευρυγώνιας λήψης. Η macro κάμερα εστιάζει απόλυτα πάνω στα αντικείμενα, μόλις 4 εκατοστά μακριά, για να συλλάβει κάθε λεπτομέρεια, ενώ η κάμερα βάθους επιτρέπει στα αντικείμενα να ξεχωρίσουν, με τη χρήση του live focus εφέ.

Ανακοίνωση διάθεσης από την Samsung των νέων Galaxy A71 και Galaxy A51

Η λειτουργία εγγραφής βίντεο υψηλής σταθερότητας διασφαλίζει τη βιντεοσκόπηση σταθερών και ομαλών βίντεο. Η λειτουργία super steady εξαλείφει τους κραδασμούς της κάμερας, είτε πρόκειται για καταγραφή βίντεο ενός κινούμενου αντικειμένου ή για βιντεοσκόπηση εν κινήσει. Ακόμα και σε συνθήκες τρεξίματος, ορειβασίας ή παιχνιδιού, η λειτουργία καταγραφής βίντεο υψηλής σταθερότητας προσφέρει τέλειο αποτέλεσμα.

Τόσο το Galaxy A71 όσο και το Galaxy A51 διαθέτουν Super AMOLED Infinity-O οθόνη, που εκτείνεται από άκρη σε άκρη. Με διαγώνιο 6,7 ιντσών ή 6,5 ιντσών, η οθόνη παρέχει μια διευρυμένη εμπειρία για απερίσπαστη παρακολούθηση περιεχομένου πολυμέσων ή αδιάκοπο gaming.

Τα Galaxy A71 και Galaxy A51 κυκλοφορούν με μπαταρία χωρητικότητας 4.500mAh και 4.000mAh αντίστοιχα, για μεγαλύτερη χρήση του smartphone κατά τη διάρκεια της μέρας. Με τις δυνατότητες ταχείας φόρτισης 25W και 15W, που διαθέτουν τα Galaxy smartphones, η ισχύς της συσκευής αποκαθίσταται σε πολύ λίγο χρόνο. 

Ανακοίνωση διάθεσης από την Samsung των νέων Galaxy A71 και Galaxy A51

Τα Galaxy A71 και Galaxy A51 παρέχουν, επίσης, πρόσβαση στο οικοσύστημα ευφυών εφαρμογών και υπηρεσιών της Samsung, συμπεριλαμβανομένων του Bixby (Vision, Routines) και του Samsung Health. Ακόμα, οι συσκευές  προστατεύονται από την πλατφόρμα ασφαλείας πολλαπλών επιπέδων, Samsung Knox.

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη διεύρυνση της επιτυχημένης σειράς Α με τα Galaxy A71 και Galaxy A51. Από την κυκλοφορία της, η σειρά Galaxy Α έχει εξελιχθεί σε μία από τις πιο δημοφιλείς σειρές smartphone. Τα νέα Galaxy A71 και Galaxy A51 εξακολουθούν να προσφέρουν τις βασικές καινοτομίες που αγαπούν οι καταναλωτές», δήλωσε ο Άρης Παρασκευόπουλος, Επικεφαλής Τμήματος Κινητών Συσκευών σε Ελλάδα και Κύπρο της Samsung Electronics Hellas. «Ξέρουμε πως οι άνθρωποι προτιμούν μια συσκευή που είναι κομψή, ανθεκτική στον χρόνο και αποτυπώνει κάθε εμπειρία τη στιγμή που συμβαίνει. Είμαστε περήφανοι που συνεχίζουμε να ανταποκρινόμαστε σε αυτές τις ανάγκες με τις τελευταίες συσκευές της σειράς Galaxy A».

Το Galaxy Α51 θα διατεθεί μέσα από το επίσημο δίκτυο συνεργατών της Samsung σε Ελλάδα και Κύπρο στις 17 Ιανουαρίου και το A71 στις 31 Ιανουαρίου.

 

Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.