Ανακαλούνται 1058 αυτοκίνητα Ford Ranger – Newsbeast

Ανακαλούνται 1058 αυτοκίνητα Ford Ranger – NewsbeastH Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας ανακοίνωσε ότι, η εταιρεία Ford Motor Hellas, Γενικός Εισαγωγέας των αυτοκινήτων Ford στην Ελλάδα, ενημερώνει για πρόγραμμα βελτίωσης προϊόντος στα μοντέλα Ford μοντέλα Ranger.

Η συγκεκριμένη ενέργεια αφορά σε 1058 αυτοκίνητα, που παρήχθησαν από 03/10/2016 μέχρι 25/08/2018. Σύμφωνα με τον κατασκευαστή, οι  εύκαμπτοι σωλήνες των μπροστινών φρένων σε ένα μικρό αριθμό οχημάτων Ford Ranger χρειάζονται αναβάθμιση με νέου τύπου εξαρτήματα. Η παρατεταμένη χρήση σε δύσκολες συνθήκες λειτουργίας μπορεί να προκαλέσει καταπόνηση στους εύκαμπτους σωλήνες  των μπροστινών φρένων, με αποτέλεσμα τη διόγκωση ή και θραύση τους. Ενδέχεται να προκληθεί απώλεια υγρού φρένων, με αποτέλεσμα την ενεργοποίηση της  προειδοποιητικής λυχνίας υγρού φρένων στον πίνακα οργάνων. Αν ο οδηγός αγνοήσει την ένδειξη, ενδέχεται να αυξηθεί η διαδρομή του πεντάλ του φρένου και οι αποστάσεις φρεναρίσματος να γίνουν μεγαλύτερες.

Μέχρι αυτή την στιγμή δεν έχει περιέλθει σε γνώση της εταιρείας κανένα ατύχημα, το οποίο να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα. Οι ιδιοκτήτες  των ανωτέρω οχημάτων θα ενημερωθούν μέσω προσωπικής επιστολής, ώστε να προσέλθουν στους κατά τόπους εξουσιοδοτημένους επισκευαστές Ford για να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες αντικατάστασης των εμπρός σωλήνων φρένων με αναβαθμισμένα εξαρτήματα, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις οι κάτοχοι–ιδιοκτήτες παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με το ∆ίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών Ford.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.